Stichting Dierenopvang t Heerveld
              Luinjeberd - Heerenveen
SCROLL NAAR BENEDEN OM ONZE KITTENS TE ZIEN

Kittens die bij ons binnenkomen, zijn gevonden of afgestaan. Vanuit de opvang werken wij met gastgezinnen. Wanneer er plek is in een gastgezin, gaat het kitten(s) bij voorkeur hier naar toe. Hier krijgt het kitten de aandacht en socialisatie die het verdiend. Wanneer er geen gastgezin beschikbaar is, blijven de kittens bij ons in de opvang.

In de opvang is een speciale kittenruimte waar de kittens heerlijk met elkaar kunnen spelen, of na een drukke dag een eigen slaapplekje mogen zoeken. Onze vrijwilligers komen dagelijks langs om de ruimtes schoon te maken en de kittens te verzorgen en aandacht te geven.

Onze kittens zijn minimaal 9 weken oud voordat ze geplaatst worden, zodat de inenting (in de 8e week) nog 1 week kan inwerken en de kittens nog beter gesocialiseerd zijn. Alle kittens zijn voor dat ze worden geplaatst: ontwormd, onvlooid, minimaal 1 maal ingent (afhankelijk van hun leeftijd mogelijk vaker) en gechipt. Dit betekent ook dat ze minimaal 1 keer volledig zijn nagekeken door onze dierenarts. Wanneer uw kitten 8 maanden is mag u terug komen voor het laten castreren of steriliseren van uw kitten, dit is bij het adoptiebedrag inbegrepen.

De kosten voor adoptie van een kitten (en ook een volwassen kat) zijn 95 euro. Als een kitten ook de (noodzakelijke) 2e inenting heeft gehad, zijn de kosten 120 euro. Als u dit zelf bij een dierenarts laat doen, bent u meer kwijt!

In onze opvang verblijven ook volwassen katten en konijnen, deze kunt u vinden op: www.dierenasiels.com

Graag tot ziens bij Dierenopvang 't Heerveld!


Status: GERESERVEERD
Naam: Xenja
Geslacht: v
Kleur: Cypers
Geboortedatum: 07-06-2020

Over Xenja:
- Xenja is een lief, speels en actief poesje.
- Zij logeert nu bij een gastgezin met twee volwassen katers, waar zij erg graag mee speelt.
- Xenja is in het begin verlegen maar als zij jou eenmaal vertrouwd is het de grootste knuffelkont!
- Ze komt graag bij je op schoot liggen en geeft veel kopjes.
- Xenja is op zoek naar een gezin die veel aandacht kan geven of een andere kat/kitten heeft.
- Xenja is ontwormd, ontvlooid, gechipt, n keer gent en gezond verklaard.
- Heeft u belangstelling voor Xenja? Tijdens openingstijden van de opvang kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 0513 529 233